0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Werkkleding Blog Storvik.nl

Vrijdag 12 mei 2017

Softshell Werkjassen Informatie -- Lees meer!

Wat is een softshell werkjas?
Een softshell werkjas is een jas die bestaat uit een aantal strak op elkaar geweven lagen. De zeer soepele jas gemaakt van stretchstof materiaal is warmhoudend, waterafstotend en ademend! De softshell werkjassen van STØRVIK zijn over het algemeen samengesteld uit 96%polyester en 4% spandex. Hierdoor kun je zeer vrij bewegen in een softshell jas. Een softshell jas heeft vaak een sportieve uitstraling en functionaliteiten als winddicht, waterafstotend, soepel, verschillende zakken en een (afneembare) capuchon.

Lees meer...


 Vrijdag 3 maart 2017

Thermo vest fleece of katoen als werkkleding?

Thermo vest fleece of katoen als werkkleding?
Thermo vesten van katoen en polyester fleece hebben verschillende eigenschappen. Rekening houdend met die eigenschappen kun je makkelijker geschikte werkkleding kiezen.

Lees meer...


 

 


Woensdag 15 februari 2017

Hoe bepaal je het ademend vermogen van werkkleding?

Hoe bepaal je het ademend vermogen van werkkleding?

De snelheid en mate waarmee transpiratievocht ‘ontsnapt’ en dus de doorlaatbaarheid van de stof wordt gemeten aan de hand van de snelheid waarmee waterdamp ontsnapt. Dit wordt ook wel uitgedrukt in MVP (Moisture Vapour Permeability). 

Lees meer...  


Vrijdag 10 februari 2017

Hoe bepaal je de waterdichtheid van werkkleding?Hoe bepaal je de waterdichtheid van werkkleding?
De waterdichtheid van werkkleding wordt uitgedrukt in de millimeterdruk per m², ook wel waterkolom genoemd. De waterkolom geeft aan hoeveel water het kledingstuk aankan voordat er water door..

Lees meer...