0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Over Størvik

Størvik ® professional workwear is als onderdeel van Conel BV internationale leverancier van werkkleding. Sinds 2001 onderscheiden we ons door het aanbieden van werkkleding in alle prijssegmenten. Størvik ® staat voor kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Op onze website vindt u het overzicht van ons aanbod werkkleding. 

Wat wij doen
Vanuit ons hoofdkantoor in Zwolle dragen we zorg voor:
- Ontwerp van werkkleding;
- Inkoop en verkoop van werkkleding aan dealers en leveranciers;
- Uitleveren van werkkleding.

Hoe wij werken
We maken gebruik van de beste materialen, produceren in onze eigen fabrieken in China en zijn BSCI gecertificeerd wat betekent dat we ons inzetten voor de verbetering van de arbeidsomstandigheden in onze eigen productieketen. Wij beheren ons proces van het begin tot het eind nauwkeurig, streven een hoge en eerlijke kwaliteit na en staan 100% achter onze producten die in onze eigen fabriek geproduceerd worden.

Onze service
Wij willen de service verlenen die bij u past.  Het bouwen aan een persoonlijke relatie staat bij ons voorop. Vanuit een persoonlijke benadering bieden wij u ondersteuning met offreren en  passessies. Dit maakt het voor u mogelijk om de juiste kleuren in de juiste maten te zien. Dit maakt de bestelling nauwkeurig en u weet wat u krijgt.

Als dit voldoende is afgetast dan kunnen wij voorraden aanleggen in ons magazijn in Nederland en kan deze beperkt blijven.  Hierdoor kunt u het gehele jaar door kleding bestellen en kunnen wij snel leveren.

Online kan een klant bijna alles al bestellen en ontvangt het snel in huis. Wij zijn voortdurend bezig om onze website te actualiseren en zodanig te digitaliseren dat ons aanbod nog gemakkelijker besteld en geleverd kan worden. E-commerce meer zelf on-line in de hand!

We verkopen Størvik ® werkkleding (nog) niet direct aan de eindgebruiker, maar uitsluitend via de door Conel B.V. geselecteerde dealers. Uiteraard kan de consument wel bij onze dealers en leveranciers terecht voor advies en of aankoop van Størvik ® werkkleding. 

MVO
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap is voor ons niet zo maar een loze kreet. Wij nemen dit serieus en zetten stappen om dit door te voeren tot in de vezels van onze organisatie. Vanuit de oorsprong dat hard werken en het beantwoorden van de vraag door het leveren van kwaliteitsproducten de drive was om vanuit te werken, willen wij er nu een 2e stap bij zetten. Wij pretenderen niet dat wij al voor 100% MVO erken, maar we hebben de stap naar de maatschappij nog steviger gezet en willen hetgeen wij leveren ook verantwoord blijven leveren.

Aspecten zoals duurzaamheid kunnen op veel fronten ingevoerd worden. Voor ons is het een thema die wij willen hanteren en uitdragen. Dit gaat niet van de ene dag op de andere dag. De start ligt al bij de bewustwording bij het dagelijkse werk. Uiteraard trekken wij deze manier van werken ook door naar onze producent in China.

In de textielbranche spelen veel thema’s. De eerste stappen om in deze turbulente, creatieve en dynamische wereld goed zaken te doen, zijn inmiddels gezet.

Verantwoord produceren: Het is van belang dat er op een eerlijke, transparante en zorgvuldige manier kleding wordt geproduceerd. Vragen die wij ons gesteld hebben zijn o.a.: Gebeurt dit op een eerlijke en verantwoorde manier? Hoe zijn de arbeidsvoorwaarden?

Voor ons zijn deze vragen gemakkelijk te beantwoorden. Wij hebben een zeer nauwe samenwerking met een fabriek in China die voldoet aan deze eisen. De fabriek is BSCI gecertificeerd: Business Social Compliance Initiative (BSCI) dat als doel heeft wereldwijd werkomstandigheden in de toeleveringsketen te verbeteren. Arbeidsomstandigheden en milieu gerelateerde zaken in het buitenland hebben ook invloed op onze duurzaamheid en dat realiseren wij ons terdege.

Wij willen ook een maatschappelijk lerende organisatie zijn. Wij hebben nauwe banden met diverse opleidingsinstituten, voortgezet onderwijs en hogescholen en geven stagiaires graag de gelegenheid om binnen onze organisatie kennis op te doen. Ons biedt dit de mogelijkheid om op een open en transparante manier frisse feedback van de buitenwereld te krijgen, waardoor wij steeds een verantwoorde spiegel voorgehouden krijgen.

Bij het aangaan van samenwerkingen kijken ook wij of een organisatie maatschappelijk verantwoord bezig is.

Wij vinden het belangrijk dat onze kleding letterlijk goed voelt voor onze klant. Dit is de reden dat de producten het garantiecertificaat ‘Confidence in textiles’ hebben. Dit betekent dat ze getest zijn qua huid vriendelijkheid.

Het allerbelangrijkste mogen we niet vergeten en dat zijn onze eigen mensen. Met een bevlogen team willen wij aan onze organisatie blijven bouwen en klanten goed blijven bedienen. Om dit op een verantwoorde manier te kunnen moeten de arbeidsvoorwaarden goed zijn en dient er een transparante bedrijfsvoering te zijn die ieder jaar goed te controleren valt.

Algemene Voorwaarden
U kunt onze algemene voorwaarden hier bekijken.