0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Parka

   

3 artikel(en)

   

3 artikel(en)Parka werkjas kopen?
Bekijk onze collectie Storvik parka werkjassen hier! Parka werkjassen zijn wat langer en van stevige stof. Hierdoor zijn de parka werkjassen winddicht, waterafstotend of zelfs helemaal waterdicht. Daarnaast hebben parka werkjassen een hoog ademend vermogen, waardoor transpiratievocht wordt afgedreven, hierdoor word je tijdens het werken niet klam. Onze parka werkjassen heeft verschillende normeringen welke aantonen dat de parka werkjas van hoogwaardige kwaliteit is en zeer geschikt is in koude, natte omstandigheden. Daarnaast hebben een aantal van onze parka werkjassen verschillende reflecterende details. De werkjas valt als een parka en is dus lekker lang. 


Wat zijn de eigenschappen van een parka werkjas?
 Waterdicht of waterafstotend
 Winddicht
 Ademend
 Warmhoudend
 Functionele zakken
 Langere jas lengte


Winddichte en waterdichte parka werkjas
Parka's zijn dankzij de stof en het materiaal winddicht en waterafstotend. Storvik heeft ook waterdichte parka werkjassen in de collectie. Bekijk hier voor parka jas Bulls en parka werkjas Albury online op de website. Andere parka werkjassen van Storvik zijn waterafstotend. Deze zijn prima geschikt om te dragen tijdens werkzaamheden waarbij u maar een klein beetje nat kunt worden. 

Certificaten en normeringen
Een deel van de Storvik collectie is gecertificeerd of heeft een andere normering. Deze normeringen tonen aan dat ze van hoge kwaliteit zijn! Lees hier meer informatie over werkjassen met een certificering of normering. Parka werkjassen met verschillende certificeringen zijn parka jas Bulls en parka werkjas Albury.

Hoge kwaliteit, scherp geprijsd!
De parka werkjassen van Storvik staan bekend om hun stevige en hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs! 

 

Gratis verzending  Gratis verzending*       Morgen bezorgd   Morgen bezorgd*       Veilig en gemakkelijk betalen  Veilig en gemakkelijk betalen