0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Reflecterend

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.Reflecterende werkjas kopen? 
Bekijk onze collectie Storvik reflecterende werkjassen hier! De reflecterende werkjassen hebben een hoge zichtbaarheid dankzij de oranje reflecterende kleur! Reflecterende werkjassen zijn wat langer en van stevige stof. Hierdoor zijn de reflecterend werkjassen winddicht, waterafstotend of zelfs helemaal waterdicht. Daarnaast hebben reflecterend werkjassen een hoog ademend vermogen, waardoor transpiratievocht wordt afgedreven, hierdoor word je tijdens het werken niet klam. Onze reflecterend werkjassen heeft verschillende normeringen welke aantonen dat de reflecterend werkjas van hoogwaardige kwaliteit is en zeer geschikt is in koude, natte omstandigheden.

Wat zijn de eigenschappen van een reflecterende werkjas?
 Waterdicht
Getapete naden
 Winddicht
 Ademend
 Warmhoudend
Vuilafstotend
Hoge zichtbaarheid
 Functionele zakken
 Langere jas lengte
250 gsm


Winddichte en waterdichte oranje werkjas
De oranje reflectie werkjassen zijn dankzij de stof en het materiaal winddicht en waterdicht. De jas heeft ook getapete naden waardoor er geen vocht langs de ritsen naar binnen kan lopen. Ondanks het winddichte en waterdichte vermogen van de werkjas, is deze toch ademend. 

Certificaten en normeringen
De reflecterende werkjas heeft verschillende normeringen. Dit toont aan dat de jas van zeer hoge kwaliteit is! Lees hier meer informatie over werkjassen met een certificering of normering.

Hoge kwaliteit, scherp geprijsd!
De werkjassen van Storvik staan bekend om hun stevige en hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs! 

 

Gratis verzending  Gratis verzending*       Morgen bezorgd   Morgen bezorgd*       Veilig en gemakkelijk betalen  Veilig en gemakkelijk betalen